fredag 27 maj 2011

Första leveransen

Idag fick jag hem första leverensen till min webshop, så spännande! Kan naturligtvis inte visa vad det är än, så ni får hålla till godo med det. Mina planer är att inte köra igång förrän i september men då ska allt vara helt klart och jag vill göra allt perfekt. Detta kommer att vara en väldigt seriös webshop och inte bara en som slängs upp och blir en i mängden. Det kommer att vara så mycket mer än bara en vanlig webshop, ni får se ;)

Angående leverensen förresten, så blev det lite problem. Jag hade angett företagsnamnet med c/o Anna Nilsson (eftersom det är min hemadress). Det hade tydligen inte kommit med, så Schenker hade haft lite svårt att hitta. Jag fick då ett mail och fick ringa och boka en tid. Sen skulle jag förklara var det låg och vad det är för slags adress. Jag bor i en lägenhet men det är ingen vanlig lägenhet. Den ligger ovanför ett företag och hela byggnaden består förutom vår lägenhet av kontor, verkstad, garageutrymme mm, med flera ingångar. Det är bara jag och min sambo som är boende här. Men chauffören fick mitt nummer, så det löste sig ganska bra till slut.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...