fredag 27 maj 2011

Skoporr

Ja, det är precis vad http://www.fashionista.com/ kallar Miu miu´s nya höstkollektion för skor. Jag tror de nämnde "Barbie" i sammanhanget också och jag är helt benägen med att hålla med dem. Nu kanske inte porr och Barbie passar så bra ihop men håller med om att dessa dojjor verkligen är något extra. Dessutom är det inget man direkt skuttar runt i till vardags, utan mer passande till en bal på slottet (Nu var det ju inte Askungen de pratade om men Barbie går väl också på bal på slottet?!).
Jag vet inte om jag byter favoritdesigner lite för ofta men kan absolut säga att Miu miu är favoriten vad det gäller skor...

2 kommentarer:

  1. Oj, oj jag har mycket att lära om skor ser jag! Men jag gillade glittret!!!

    Sv: Ja, jag håller på att utveckla butik nr.2 och 3 samtidigt! :D Hur går det för dig?

    SvaraRadera

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...