torsdag 19 maj 2011

Mentorprogram

Idag har jag varit och träffat Nyföretagarcentrum. Känns som om jag träffar alla sådana organisationer men kan säga att det är väldigt bra att få tips och idéer från olika håll.
Vi pratade lite om mentorprogrammet som de har, min rådgivare skulle skriva upp mig på det. Ska bara fundera på vilken slags mentor jag vill ha. Bör vara någon i samma bransch men som fyller i de kunskapsluckor som jag saknar.

Nyföretagarcentrums program riktar sig till människor som ännu inte startat företag och Almi till de som nyligen har startat. Enkelt berättat så går det till så att man då får hjälp att hitta en mentor, som man sedan träffar löpande (ex en gång i månaden) under ett års tid. Man får stöd, råd och ett bollplank, som ju är ganska bra att ha som nyföretagare. Det är kostnadsfritt och mentorn får inte heller någon ersättning, utan enbart möjligheten att hjälpa till och inspirera. Man har även gemensamma träffar med andra mentorer och adeptrar under året.
Mer info finns på: http://www.mentoregetforetag.se/

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...