lördag 28 maj 2011

On the way to fashion

Just nu sitter jag på bussen på väg till Göteborg och Fresh Fish (en årlig tävling och modemässa med oetablerade designers). Ska bli kul att se om man kan finna inspiration eller något annat roligt.

Säga vad man vill om buss men det är ganska smidigt och kostar bara en hundralapp mellan Jkpg-Gbg för enkelresa. Dessutom är jag inte så förtjust i att köra bil en så pass lång bit själv, ännu värre är nog att köra i Göteborg. Försöka förstå vad gps:en menar, samtidigt som man också får följa skyltar, se till att hamna i rätt fil och följa trafikreglerna, med bilar, människor, bussar och spårvagnar precis överallt.

Tänkte ta en liten shopping i Göteborg först, så är det någon som läser detta som är därifrån eller någon som bara känner till stan väldigt bra, så får ni gärna tipsa om Second hand-butiker.

Förra årets vinnare av Fresh Fish, bild från http://www.wearefreshfish.com/

3 kommentarer:

 1. Vilken härlig hemsida!
  Om du är intresserad av tjejfilmer får du mer än gärna besöka min hemsida tjejfilmer.se :) Där finns länkar till de bästa tjejfilmerna och vart man kan ladda ner dom. Ha en trevlig dag! :D

  SvaraRadera
 2. SV: det har dom verkligen! 80% av min garderob består av plagg från H&M, haha :)

  SvaraRadera
 3. Nu har jag utsett vinnarna av veckans blogg, kika in och se om det blev du http://fridahagstrom.blogg.se/2011/may/veckans-blogg-1.html#comment
  Om du inte vann har du en ny chans redan nu :)

  SvaraRadera

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...