onsdag 1 juni 2011

För många idéer?!

Kan man ha för många idéer?! Jag kommer med nya idéer hela tiden och tycker att det är fantastiskt roligt. Människor jag pratar med om mina projekt tycker att det är min styrka men att det också kan bli mitt fall. Jag förstår vad de menar. När man är visionär så är det lätt att man kommer med idéer men att man inte fullföljer dem. Att det lätt blir att man tappar fokus på det man egentligen ska göra.

Visst, att komma med nya idéer är det roligaste jag vet och jag behöver det för att hålla motvationen levande. Men jag tycker också det är kul att fullfölja planerna och göra verklighet av dem. Att utföra ett hårt arbete och sedan märka att det blir ett bra resultat är ju underbart. Sen är jag envis som en åsna och ger mig inte i första taget. Jag tror och hoppas att denna kombination av egenskaper kommer att ge en bra framgång.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...