tisdag 7 juni 2011

Jag kan allt!

Okej, kanske inte riktigt ;) Men jag tror att jag kan lite om mycket, vilket jag också tror är ganska bra om man vill vara egen företagare. Visst kan man hyra in experter men kan bli lite dyrt att göra det med varenda område. Sen kan man ju också ha tur att känna folk som kan hjälpa en men jag tror ändå det kan vara bra att ha ett humm om saker och ting, så att du inte blir för beroende av andra eller sniker för mycket på dina vänner :). Ett annat bra tips kan vara att erbjuda gentjänster istället för betalning, om det finns något som personen som hjälper dig, kan få hjälp av dig med.

Själv så har jag både läst och jobbat med ekonomi, så den biten känns rätt ok. Jag har gått lite kurser i juridik, jag har jobbat lite med försäljning. Jag tycker att marknadsföring är ganska roligt, så har läst en del om det och även gått några sådana seminarier. Det värsta är nog den tekniska biten. Jag gillar att lära mig saker men vissa grejer går bara inte in. Men här har jag ialla fall turen att känna folk som har lite koll på sådant.

Lotta på Bråkmakargatan som också kan allt, förutom slalom dårå..


4 kommentarer:

 1. Åh va gott, ja jordgubbssås funkar alltid :)

  SvaraRadera
 2. jag kan fota & skapa layout =)) kreativa sidan. Den sidan älskar jag & älskar att använda ;D

  SvaraRadera
 3. Svar: Jaa det gör verkligen stor skillnad på en outfit :P

  SvaraRadera
 4. sv:D taack så mkt för tipset! ;D

  http://lindshe.blogg.se :D

  SvaraRadera

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...