tisdag 7 juni 2011

Layout

Idag har jag gjort klart headern för min webshop och skickat upp önskemålen om design och layout till leverantören för plattformen. De tyckte att de såg bra ut men fick en synpunkt som jag måste ta mig en funderare på. Att få layouten bra är inte det lättaste. Men jag gillar ju utmaningar ;)

Jag pratade ju i förra inläget om saker jag kan och grafisk design och layout är inte en av dem. Jag tycker att det är ganska roligt så försöker lära mig men sådant tar tid. Dock har jag en del kunniga i min omgivning. Imorgon funderar jag på om jag nog skulle greja med en annan layoutgrej till ett av mina andra projekt. Ska försöka själva först tänkte jag, annars får jag ta hjälp. Vill ju att det ska bli ett riktigt seriöst och proffsionellt resultat.

1 kommentar:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...