söndag 10 juli 2011

Övertala dig själv

Har ju läst en del böcker på sista tiden nu. Några av dem har handlat om personlig utveckling. Det är väldigt intressant tycker jag. Många saker är så självklara när man läser dem men ändå gör man inte så.
En sak som jag verkligen tagit till mig är att övertala sig själv om positiva saker istället för negativa. Folk övertalar ofta sig själv om att de inte kan saker men hur ska de kunna det om de hela tiden är inställda på att inte kunna?

Själv brukade jag klaga över att jag alltid ha otur med saker. Jag tyckte att saker och ting ofta gick emot mig. Samtidigt som vissa personer bara verkade överösas med tur, även om de inte ens förtjänade det. Nu försöker jag istället fokusera på all tur jag haft i livet, för det har jag verkligen. Min inställning blir helt annorlunda, jag får bättre självförtroende och mår mycket bättre.

Numera tror jag verkligen på att bara man har rätt inställning och verkligen tror på sig själv så kan man lyckas med i princip allt.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...