söndag 14 augusti 2011

Hett tips!

Många har frågat mig hur jag hittar allt inom de projekt jag håller på med. Så jag ska avslöja ett hett tips, det stavas GOOGLE. Det jag inte hittar via kontakter eller bibblan, hittar jag på nätet. Detta är säkert inte främmande för någon människa på denna jord (åtminstone inte i västvärlden) och speciellt inte den yngre generationen.
Problemet är nog;
  1. Många tänker inte på att de kan i princip söka allt på internet, precis allt
  2. En del fastnar på ett ord och hittar inget
Angående problem 2 så vill jag helt enkelt bara säga att sök på andra ord, sök i kombinationer, sök med meningar, vrid och vänd så kan det bli lättare att hitta det du är ute efter. Lite tålamod skadar inte heller...

1 kommentar:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...