söndag 21 augusti 2011

Långt hår?

Sitter och tittar på lite bilder på frisyrer. Har beställt klipptid imorgon men har inte riktigt besämt vad jag ska göra än. Mitt hår växer som ogräs och det går nästan ner till midjan nu. Jag gillar långt hår men man ser ju lite äldre ut i kortare hår och därmed lite mer seriösare, vilket kan vara bra i affärssammanhang.
Sen har jag ganska avlångt ansikte och då är egentligen inte rakt, långt hår det mest optimala. Man bör ha mer volym, åtminstone i sidorna men det blir lite svårt att få till om man inte vill ha riktigt kort hår eller en permanent. Ska se lite vad frisören säger imorgon men funderar på någon mer variant av uppklippt än jag har idag. Typ:


Alternativt lite längre..

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...