fredag 26 augusti 2011

Malmö

Sitter på tåget igen (känns som om det har blivit mycket tåg på sista tiden). Denna gång utan packning, vilket känns lite konstigt men åker hem redan i eftermiddag.
Ska på utbildning inför det uppdrag jag kommer att ha i 3 veckor som merchandiser för L´oreal/Maybelline. Lite halvsegt att åka tåg i 2,5 timma och sedan sitta på utbildning i 6 timmar för att åka tåg i 2,5 timma igen.

Som vanligt var det tågförseningar på en redan tajt resa. Bytte tåg och skulle bara ha 6 min emellan (ser helst att det är minst 15 min). Så klart var det första tåget 5-6 min försenat men som tur var så var också tåg 2 försenat så det var ingen fara. Däremot blir det tajt att hinna fram till klockan 10 då utbildningen börjar men de var de som bokade resan åt mig så de har nog förstående. Jag gillar ändå att komma i tid, helst med god marginal.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...