söndag 18 september 2011

Drabbad

Nu har även den elaka förkylningen som alla verkar ha råkat ut för även drabbat mig. Har känt att det varit på gång några dagar men just nu har jag jätte ont i halsen, täppt i näsan och huvudvärk.
Så har blivit en ganska lugn dag. Har spenderat större delen framför tvn och kollat veckans repriser på "Vem vet mest".

Jag älskar frågesportprogram. Satt och tänkte på vilka kategorier jag gärna skippar och det är nog sport och författare (hålla reda på vem som skrev vad är inte min starka sida). En annan kategori som jag inte är jätte duktig på men skulle vilja plugga på mer om är historia. Därför är jag lite förjust i Tv4s dokumentär "Sveriges historia" som visas på måndagar. Ett litet tips för er som vill bättre på allmänbildningen...

http://www.tv4.se/sveriges_historia

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...