lördag 17 september 2011

Fotokurs

Idag har jag varit på fotokurs med Nikon. Det var en väldigt bra kurs, han gick igenom allt grundligt men det kändes lite som att man var tillbaka i skolan men de här tråkiga ämnena, har man inte intresse är det svårare att lära sig. Egentligen förstår jag inte varför jag inte har intresse för det, det är ju kul med riktigt bra bilder. Det kan även vara så att det är så otroligt mycket annat jag ska lära mig nu, så hjärnan orkar inte med riktigt :)
Eller så känner jag att jag helt enkelt inte har tid att testa en massa inställningar, surfa på forum och läsa i böcker.
Men jag lärde mig ialla fall en hel del ändå...

Idag var jag och införskaffade ett stativ också.


1 kommentar:

  1. Man behöver nog vara något av en tekniknörd för att vilja lära sig allt om inställningar i sin kamera. Men det går ju att fotografera ändå.

    SvaraRadera

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...