fredag 16 september 2011

Inte alltid uppmärksammad

Jag är ganska duktig på att vara uppmärksammad, brukar scanna av omgivningen och ha koll på vad som händer runt omkring mig. I skolan till exempel så brukade jag lyssna när läraren hjälpte andra elever, så slapp jag själv fråga och verkade framstå som om jag alltid förstod allt :)

Men det blir inte alltid så rätt..

När jag jobbade igår så var jag först på en butik på morgonen en bit bort, sedan åkte jag till en annan butik som låg ganska långt därifrån. Jag var ganska trött efter att ha kört långt och lite stressad av att hinna med den andra butiken innan den stängde.
Precis innan jag gick in i butiken tyckte jag mig se två tjejer som stod och inventerade med papper i handen och vita arbetsskjortor.
Jag går fram till den ena, presenterar mig och frågar efter min kontaktperson. Hon svarar..

- Det vet inte jag.. (Vad är det för svar? Hinner jag tänka innan hon säger något mer.)
-Jag jobbar inte här. (Hmm det förklarar ju saken.)
Då ser jag att inventeringspappret jag tyckte att hon höll i sin hand var en förpackning med strumpbyxor och den vita arbetsskjortan bara var en vanlig vit tröja.
Sen gick jag fram till den andra tjejen, som faktiskt inventerade och jobbade där.

Ett ärligt misstag, ibland kan det bli lite fel ;)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...