fredag 23 september 2011

Min dag

Min dag idag har inte direkt varit i topp 5 av favoritdagar. Allt som kan gå fel har gått fel :/ Kan tyvärr inte gå in på några detaljer..

För övrigt så hade tredje numret av Egoboost magazine dykt ner i brevlådan. Jag läsar som vanligt denna tidning med spänning och jag vill verkligen inte säga att den är dåligt men det är något.. Jag tror att det beror på att när jag har bläddrat igenom alla dessa sidor så känner jag inte att jag har lärt mig något. Som jag har sagt förut så tycker jag att tipsen etc är sådana som man i min ålder har hört ett antal gånger förut och jag sägs ändå vara i tidningens målgrupp. Men visst finns det intressanta intervjuer och annat skoj. Så ska inte klaga på den helt..

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...