lördag 24 september 2011

Ommöblering

Idag har jag klarat av den första punkten ifrån gårdagens lista. Ska satsa på den andra imorgon. Idag har jag också gjort lite ommöblering. Dels i min ateljé för att få ännu mer utrymme för fotograferingen. Sen även i min walk-in-closet. Pratade ju om att den var nedläggningshotad för ett tag sedan och det blir nog så. Rummet kommer att bli lagerutrymme mm för verksamheten istället.

Mina kläder, skor och väskor fick jag in i garderoberna som ni ser dörrarna på här. Ska visa hur det blev sen när jag har fått ordning och fått in lampor där. Väldigt mörkt just nu.

Finns gott om förvaring i denna lägenhet, så det är vi lite bortskämda med. Men den bortskämda vill ju som vanligt alltid ha mer :)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...