söndag 25 september 2011

Pinkpower

Visst är detta en urläcker rosa färg? Det bästa med (härliga) färger (detta har jag säkert sagt förut) är ju att man blir så glad. Jag tycker att alla borde klä sig mer i färg och försöka undvika det svarta och gråa. Ja, kanske inte helt. Det är ju snyggt att kombinera svart med en accentfärg men inte bara svart.

Folk blir glada av att se färg så det påverkar ju alla som tittar på dig och då sprider ju du glädje, underbart eller hur?

Underbara Alexander McQueen, finns hos www.net-a-porter.com

1 kommentar:

  1. Riktigt läckra! Jag var en sån som braa hade svart förut men sen för fem år sedan svängde det och jag shoppade färg som aldrig förr. Nu kan jag ibland upptäcka att jag saknar vissa plagg i svart, som byxor, halsdukar osv.

    SvaraRadera

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...