söndag 4 september 2011

Ryggproblem

Idag har jag inte fått så mycket gjort. Städade i förmiddags och fick jätte ont i svanken, riktigt ont så att jag knappt kan gå eller sitta. Har fått det ett par gånger förut. Brukar gå över på bara någon dag men jobbigt när det sker.

Kan ju erkänna att jag inte är den mest tränade människan, även om jag vet hur viktigt träning är. Framförallt för att få mer energi och därmed orka med alla projekt som jag har men även för att få en stark kropp. Tränar med gummiband och hantlar och försöker att gå varje dag, förra veckan var dock så stressig och kom hem så sent så blev inte av.

Funderar på att köpa Zumba, har inte provat det än men verkar uppenbarligen populärt och är det någon typ av träning som jag kan tycka är lite lockande så är det ju dans.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...