lördag 3 september 2011

Sne tidsuppfattning

Jag måste verkligen ha en ganska konstig tidsuppfattning, för jag tycker verkligen att allt går sjukt fort hela tiden. Det spelar ingen roll om det jag gör är tråkigt eller roligt, timmarna bara springer förbi. Nästan lite otäckt faktiskt. Tiden går alltså jätte fort men det känns som om jag precis började med det jag håller på med.
Idag till exempel så fick jag äntligen iväg mina beställningar. Jag hade ju planerat iförväg vad jag skulle beställa (även om det blev lite ändringar) men ändå försvann 5 timmar av dagen till det.

Nu är ialla fall det gjort och det känns skönt. Beställde en del för USA och vill tipsa om att skaffa en "förvaringsbox" där om man beställer mycket. Verkar riktigt smidigt (har dock inte provat hela vägen än). Det är alltså väldigt bra om man beställer många beställningar från olika leverantörer eller om man beställer ifrån någon som inte leverar till utländska adresser.
Jag använder mig av http://www.myus.com/

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...