måndag 10 oktober 2011

Ny kurs

(Gahh har redan planer på en ny webshop, innan den första ens är igång. Kan ingen stoppa mig? ;))

Okej, en sak i taget. Nu har jag bokat tågbiljetter som ju sa att jag skulle göra men sa aldrig var jag skulle. Ska på en liten kurs i stilanalys för herrar nästa vecka. Samma ställe som de andra gångerna, Falun. Kvinnan som håller dem är så otroligt duktig och har en väldigt bred kompetens.

Passar även på att hoppa av tåget i Örebro på vägen hem och hälsar på min vän Veronica. Har inte varit där så ska bli kul att hälsa på. Ska planera lite på vårat projekt och sen ska hon fotografera mig till en framsidebild för webshopen. Hon ska även sminka mig (hon går en makeuputbildning) och sen är hon ju duktig på att fotografera så kommer att bli super!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...