onsdag 28 mars 2012

Den som spar han har

Jag är väldigt duktig på att spara saker. Jag vet att när jag var liten brukade jag till och med klippa ut bilderna från förpackningarna man fick barbiedockorna i. Vet faktiskt inte vad jag hade dem till...
Nu är det ialla fall bra att jag har sparat alla modemagasin eller många ialla fall. Tänkte börja med mitt portfolioarbete.

1 kommentar:

  1. Oh my god! Jag är likadan! Jag är en samlare haha=) grottmänniskorna samlade ju för sämre tider? jag har sååå mkt som bara väntar på att öppnas och andvändas så att det ryms i ett helt rum! Som tur är har jag en snäll sambo som låter mej hållas med alla mina spar grejjer å saker å prylar å tidningar å allt vad det är, du kan se hur jag gör med alla dom sakerna på min blogg för jag håller på att rensa upp där nu=)

    SvaraRadera

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...