onsdag 28 mars 2012

Om mig!

Jag skriver inte så jätte mycket om mig i denna blogg. Har valt att skriva om mina projekt och vad jag gör i samband med dem, delar med mig av erfarenhet och tips till er andra samt accessoarer i allmänhet. MEN jag tyckte att det kanske vore kul för er som följer mig att få veta lite mer om mig, så här kommer lite frågor jag har fått plus lite påhittade:

1. Hur gammal är du?
Jag är 27 men fyller 28 i år.

2. Vad har du för utbildning?
På gymnasiet gick jag Samhäll IT ekonomi men har även läst ett flertal kurser på högskolenivå i juridik, ekonomi och affärsengelska. Dessutom har jag gått utbildning i stil och färgrådgivning för kvinnor och män. Och just nu läser jag en utbildning på distans ifrån USA som heter "Fashion merchandising & design" som jag beräknar bli klar med till sommaren.

3. Vad gör du?
Jag driver webshopen www.aminspiration.se, erbjuder ett flertal stylingtjänster, har ett projekt på gång i Göteborg som jag kommer att berätta mer om snart samt ett flertal andra grejer på gång.

4. Vad är din dröm?
Att kunna kombinera mina projekt i en egen lokal i Jönköping. Min vision är att hjälpa människor att hitta sin stil, våga sticka ut och trivas med sig själva.

5. Vad är din mardröm?
Att fastna i något slags Svensson-liv (inget fel med det men inget för mig) och inte kunna leva ut mina visioner utan vara en typisk person som bara gnäller och klagar på allt och alla.

6. Vad är dina bästa egenskaper?
Min drivkraft absolut och min idérikedom. Sen är jag alltid trevlig och omtänksam.

7. Vad är dina sämsta egenskaper?
Saknar ibland tålamod och gillar inte när saker och ting inte går som jag vill.

8. Hur ser din familj ut?
Jag har sambo, inga barn. Sen har jag mina föräldrar, två bröder, svärföräldrar och en massa svägerskor och svågrar :)

9. Vad gör du när du inte jobbar med dina projekt?
Jag fullkomligt älskar att jobba med mina projekt så känns inte ens som arbete och ibland kan det bli lite för mycket enligt vissa... Men det blir att umgås med familjen och vänner. Älskar att träffa nya människor. Jag gillar även att skriva men har kommit lite i skymundan.

10. Vad önskar du dig allra mest just nu?
Förutom fred på jorden får jag väl så klart säga att mina projekt går bra, att jag når mina drömmar, att jag och mina nära får vara friska och lyckliga.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...