söndag 15 april 2012

Garderobsrensning

Idag har jag kört en riktig garderobsrensning. Sen jag var tvungen att göra om min fina walk-in-closet till lager har jag inte riktigt haft någon ordning. Men nu har jag alltså rensat och tagit fram vår och sommarkläderna. Rensningen resulterade i två kassar att skänka till bättre behövande, två till att slänga och en med plagg som behöver lagas. Imorgon ska jag köra inventering som jag har pratat om och då ska jag också visa er hur jag tänker.

På tal om kläder, så har vi lyxen att bli sponsrade med klädsel till bloggfesten av http://www.ellafestbutik.se/ Vi har ännu inte provat och bestämt vad vi ska ha på oss men det finns väldigt mycket fint. Hur vacker är inte denna exempelvis?


Eller denna? Man tappar nästan andan så vackra är deras klänningar..

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...