måndag 16 april 2012

Garderobstänk

Jag sa ju att jag gillade full fart och idag har telefonen ringt, jag har fått sms och mail hela tiden. Härligt! :) Däremot hinner man ju inte vad man ska då och det är lite frustrerande. Kommer inte att hinna med garderobsinventeringen idag som jag pratade om, ska strax dra iväg och blir borta hela kvällen. Nu ska jag inte lova något utan säger att det blir under veckan.

Började dock lite idag och har lagt upp det så här:

- Antal plagg per typ (fest, vardags, all-around) och säsong (vår/sommar, höst/vinter, all-around).

Tanken med inventeringen är alltså att se hur mycket plagg man har och vad man behöver. Man kan ju göra själva rensningen samtidigt men jag kände att det var skönt att få ordning på garderoben först innan man börjar räkna.

EN av garderoberna. Berättar hur jag tänkt med upplägget när jag pratar om inventeringen.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...