onsdag 11 juli 2012

Ny idé!

Fick en ny idé igår som jag är lite sugen på att dra igång till hösten. Har ju sagt att jag inte ska köra igång några nya idéer innan nästa vår men det är riktigt svårt att hålla det löftet. Nya idéer är sådana energibomber. Satt igår och lekte fram en powerpointspresentation (inte använt det sen gymnasiet men fick sådant ryck att göra en sådan). Behöver presentera idén för några samarbetspartner så ville ha en riktig presentation där man kan rada upp fördelarna (och nackdelarna så klart).

Kan så klart inte berätta vad det är än....


En del kanske kan tycka att jag har många idéer och sedan händer det inget. Jag är verkligen inte en person som ger upp men ibland är hindrena lite för stora och ibland kommer på en annan idé som är bättre osv osv. De flesta idéer jag får föds av varandra eller kanske rent av utvecklas..

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...