måndag 9 juli 2012

Uppdatering

Nu är det jättebra. Har ingen dator hemma, då både den stationära och bärbara har blivit fulla med virus och måste ominstalleras. Det går heller inte av någon konstig anledning att blogga från telefonen.
Nu har jag lunch på jobbet och passar på att ge er en uppdatering.

I helgen har jag varit på Mantorp Park och kollat på STCC (bil/bikerace). Vi avslutade dagen med party i Linköping. Riktigt trevligt! (Förutom att jag brände mig på armarna ajaj, skulle ju vara regn?!).


Nu blir det jobb en vecka till för att sedan ta semester från det här projektledarjobbet och dra ner till Österlen och Kiviks marknad. Tänkte spendera resten av den semestern med att plugga klart min utbildning och börja på portfolion.

Kommer ha svårt att uppdatera webshopen, därför kör vi sommarrean ytterligare en vecka. 15% på allt! www.aminspiration.se

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...