måndag 15 oktober 2012

Mässjobb

Som jag sagt tidigare så blev det ingen lugn stund efter invigningsfesten utan fullt fokus på en mässa som är nu nästa vecka. Jag blev anställd på det här projektjobbet jag har av två egentliga anledningar, ett av dem var invigningsfesten och den andra är mässan (sen jobbar jag även med marknadsföring etc..). Är alltså projektansvarig för båda dessa event.

Håller på att packa allt som ska med upp till Stockholm och det är ganska mycket. Även här så kan jag säga att det är mer att tänka på än man tror...


Åker upp till Stockholm på söndag och blir där hela veckan. Funderar på hur jag ska hinna med allt annat.. Misstänker att det även kommer att vara en del kvällsaktiviteter med kollegor och kunder.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...