måndag 15 oktober 2012

Photoshoot

Idag har jag varit nere i en butik och fotat. Som jag sagt tidigare så gör jag före och efterbilder gällande styling för min portfolio och hemsidan. Hade med två kvinnor som jag stylade med kläder, accessoarer och makeup. Det var så fantastiskt roligt! Butiken vi var i (Klädscoopet) var så otroligt härliga och hjälpsamma. De har dessutom grymt snygga kläder! Och väskor!Kommer så klart visa alla bilder så fort jag har redigerat dem och fått ordning på dem, vilket tyvärr kan dröja lite då jag har så grymt mycket att göra på mitt projektjobb (återkommer mer om det i nästa inlägg...)
Vill också tacka kvinnorna som jag fotograferade, väldigt lättsamma och gulliga!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...