tisdag 23 oktober 2012

Uppdatering

Hej kära läsare!

Jag måste nog meddela att det blir lite dåligt uppdaterande denna vecka. Jag står på mässan hela dagarna, åker till hotellet för att byta om snabbt och sedan ut på middag för att vara social. När jag väl är tillbaka är jag så trött att jag knappt vet jag heter. Kommer behöva en vecka semester för att ta igen detta känner jag...
Blir bättre nästa vecka, I promise!

Lite enkel uppdatering så går mässan bra. Lite mindre småstrul men inget allvarligt. Blev inbjudan till en branschtidningsmonter idag för lite mingel, mycket trevligt!

Bor på Scandic Park från och med igår. Riktigt fina rum. Mitt är till och med finare än det ovan (är till och med för trött för att ta en egen bild.... )
Kan inte bestämma mig vad som är bäst med hotell. Frukosten eller att komma hem till ett städat och bäddat rum?

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...