lördag 27 oktober 2012

Utvilad

Nu är jag någolunda utvilad igen. Veckan har varit riktigt tufft och som jag skrev i förra inlägget så har allt gått i ett. Har knappt hunnit tänka på något annat.

För er som inte hängt med har jag alltså deltagit som utställare på en mässa med mitt projektjobb. Jag var projektledare för mässan och det har funkat riktigt bra. Inga större strul eller konstigheter. Men man blir ganska trött och mör i kroppen efter att stå ca 8 timmar i en monter. Sen var det som sagt bara tillbaka till hotellrummet, byta om och ut på diverse middagar. Kom hem sent igår och har sovit halva dagen idag.

Kylskåpet i vår monter. Ser nästan ut som det hemma! ;)
Från och med nästa vecka blir det som vanligt på bloggen igen. Ska ta tag rejält i mitt liv, mina projekt och min hälsa (vilket absolut kan behövas efter denna vecka......)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...