torsdag 7 februari 2013

Frontrow

Berns i Stockholm fyller 150 år och lanserar modespelat; Frontrow.
Åhh, jag har alltid älskat brädspel! Det bästa jag visste när jag var yngre var att samla familjen i finrummet och spela spel. Tyckte nog faktiskt att det var roligare än att kolla på TV, var väl ett lite speciellt barn.
Detta verkar ialla fall grymt kul, måste bara lägga vantarna på ett exemplar!
Så här skriver de om spelet:

"Med denna aktivitet vill vi hylla modet genom tiderna, genom att lansera världens första spel som kombinerar en fysisk spelplan med en digital app.
Kan Elin Kling hypnotisera höns? Hur många gånger har Göran Greider burit slips? Och vilken svensk modeprofil driver en blogg tillsammans med en häst?
Under modeveckan i januari 2013 släpps sällskapsspelet Front Row – slaget om modetronen. Ett spel om att armbåga sig fram i modevärlden – och vinna den åtråvärda platsen på visningarnas första rad.
I Front Row möter du bekanta ansikten från både den svenska och den internationella modevärlden: stylisterna, modellerna, journalisterna, modebloggarna och alla designers. För att erövra den åtråvärda modetronen behöver du både karriärslist, kunna din modehistoria och hålla koll på det senaste skvallret bland modemaffian.
Front Row – slaget om modetronen är ett klassiskt brädspel där du tar dig fram genom att samla både kredd och kindpussar – nödvändiga attribut för att ta sig igenom den svåra utmaningsdelen ”modemissarna” där din stilkänsla sätts på prov. Har du rätt klackar? Smygshoppar du på JC – eller vet du inte hur man uttalar Gucci? Minsta felsteg, och du riskerar att falla av tronen. I Front Row finns det bara en vinnare.
Spelet har utvecklats av idébyrån EGG, Anders Rydell & Johan Lindskog, och kommer säljas till ett rekommenderat pris på 300 kronor. Under februari kan det köpas exklusivt på Berns.se och på Berns Hotel, därefter finns spelet även i utvalda butiker."1 kommentar:

  1. Låter som ett mycket roligt spel, det där borde jag köpa hem.

    Många som blivit nyfikna med avslöjandet om mailet dröjer ca 2 veckor.

    SvaraRadera

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...