tisdag 19 februari 2013

Tips för den lässugna

Jag brukar inte falla för alla lockerbjudande som tidningarna har men denna gång blev jag lite fast när man får med en stilbok som jag inte har läst på köpet (har typ läst alla andra som finns på svenska marknaden). + En mascara (som jag visserligen kan leva utan då jag har min favorit).

Det var tidningen Femina som jag faktiskt heller aldrig knappt har läst. Har läst några lösnummer men aldrig prenumererat till skillnad från många andra modemagasin.

Så här skrivs det om boken:

"Författaren ger tips och råd om hur kvinnor 45+ ska hitta de kläder som framhäver dem bäst. Det handlar om att våga betona sin personlighet. Sju kvinnor med både stora och små kroppar, med olika livsstil och behov får hjälp att hitta en stil för alla lägen. Även shoppingtips, råd om garderobsrensning, skötselråd m.m."

Jag är ju själv inte 45+ men har däremot en hel del kunder vad gäller stylingen i den åldersgruppen.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...