onsdag 24 april 2013

Datorväska

Det är lite stimmigt just nu för samtidigt som jag avslutar och lämnar över från mitt nuvarande jobb så förbereder jag för det andra. Det är en helt ny tjänst så allt är verkligen nytt. Nytt kontor, nya möbler, ny dator, ny telefon, nytt nummer osv och får att komma igång på ett bra sätt är det ju skönt om vi har hunnit lägga beställning iförväg på allt jag behöver. Sen åker jag ju även till Finland det första jag gör när jag börjar så det blir det inte så mycket annat gjort.

Igår slog det mig också att jag ju måste ha en datorväska och IT-killen frågade vilken. För att vara en som verkligen älskar väskor så fick jag total blackout. Inte den blekaste aning om färg, form eller material. Vill ju ha en snygg som samtidigt ser professionell ut så det blev till slut denna:


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...