torsdag 25 april 2013

Försäljningskväll

Jag kallade det visningskväll förut men eftersom jag inte är ute efter att visa upp mig nu, utan bara att sälja så kallar jag det försäljningskväll. Handlar alltså om att "bli av" med grejerna från webshopen så har nu rejäl utförsäljning. Lagret har minskat enormt men har fortfarande en del kvar som gör att det fortfarande är svårt att veta vad man ska ha med sig.
Jag brukar gå på målgruppen och kolla upp vad det är för typ av tjejer/kvinnor som kommer men det är ändå svårt. Man vill ju inte dömma någon samtidigt som de också kanske vill köpa presenter till andra.

Har alltså en sådan kväll idag och packade med mig grejerna imorse
Finns som sagt lite grejer kvar, så om det är någon som bor i Jönköpings-området och vill ha en försäljningskväll med snygga accessoarer till väldigt nedsatta priser så kan ni maila mig på: accessoeramera@gmail.com. Värdinnan får så klart en gåva!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...