söndag 28 april 2013

Händer vecka 18

 
Har lite ångest över att jag inte fått så mycket gjort denna helg. Var ju på afterwork med kollegorna i fredags. Det var riktigt trevligt men sen har jag varit lite seg resten av helgen. Har varit inne på mitt nya kontor idag och fixat lite saker. Veckan ser ut så här:
  • Fullt upp på jobbet måndag och tisdag för att lämna över saker till kollegor
  • Ons-fre flyger jag till Finland med nya jobbet. Får se hur mycket jag kommer att kunna blogga dessa dagar.
  • Har en del saker att fixa med Modekampanj. Texter för huvudsidan och sedan är det dags för månadens outfit osv.

1 kommentar:

  1. Låter skoj! Särskilt att åka till Finland, jag har faktiskt aldrig varit där.
    Får man fråga vad du jobbar med?

    SvaraRadera

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...