lördag 8 juni 2013

St Tropez

Som jag säkert sagt förut så var jag jätte fanatisk med att sola när jag var yngre. Brukade sola solarium hela våren och sedan ligga och pressa så fort det var sol ute. Men jag har kommit till bättre insikt nu och inser att hudcancer inte vore särskilt kul. Dessutom får man rynkigare hud när man blir äldre.
Brukar köra brun-utan-sol ibland men tycker det är rätt jobbigt att hålla på. Nu har jag precis provat St Tropez. En hudlotion som stegvis ger en brunare färg, ungefär som den som Dove har fast har hört att denna ska vara mycket bättre.
Jag har bara provat en gång än så länge så kan inte säga mycket om resultatet men den är väldigt lätt att ha att göra med, den torkar fort och doftar väldigt gott. 5 stjärnor av 5 på hanteringen, återkommer med resultatet!


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...