tisdag 2 juli 2013

Stockholm Rosé - Recension

Boken handlar om tjejen Desdemona som bor i Stockholms innerstad, har ett stort intresse för shopping och dricker alldeles för mycket alkohol. Hennes pojkvän Ludwig drar till Dubai med en yngre dykinstruktör och lämnar Desdemona ensam på deras egna förlovningsfest.


Jag ger den 3 väskor av 5. Jag sträckläste boken och det är alltid ett gott tecken men jag hade hellre sett lite mer karriär än bara kärlekstrassel. Jag har aldrig varit direkt förtjust i kärleksromaner och suckade flera gånger när den här damen bestämde sig för att få Ludwig tillbaka trots hans enorma svek.
Boken har så klart allt en chicklit-bok bör ha; shopping, utseendefixering, fester och killar. Även om det kan känns lite uttjatat så blir jag helt fast i sådana böcker.
Jag tycker att den var bra skriven, roliga dialoger och en del spänning. Ibland tyckte jag den hoppade lite konstigt emellan kapitlen och det kunde vara svårt att hänga med på om det var nutid eller dåtid.

Den handlade så klart en hel del om mode och det är ju mest därför jag slukar den men jag kunde ju inte låta bli att undra över en del saker som inte verkade särskilt logiska. Sen är det ju trots allt bara en bok....


5 kommentarer:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...