tisdag 2 juli 2013

Väskutmaning 4Kände att det visst var lite ambitiöst att få till en outfit-bild varje dag. Vill göra det någorlunda bra och inte bara ta en mobilbild i förbifarten. Men det är svårt när man jobbar heltid och har en massa annat på kvällarna. Ska visa er alla väskor men blir inte varje dag.

Här är i alla fall en väska jag köpte i Grekland. Gillar verkligen ormskinnsmönstret. Sen har jag mina nya pumps på. Riktigt läckra färger! Trots att de är så färggranna känns de ganska lätta att matcha. Tror de kan vara väldigt snygga ihop med ett par ljusblåa jeans exempelvis.
Idag matchade jag med en mintgrön pennkjol, en rosa topp, mitt vackra armband från AM Inspiration och mina nya favoritörhängen. Lägg märket till mina turkosa naglar också. Har nästan alltid rosa nagellack men man måste ju förnya sig lite ibland.

2 kommentarer:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...