onsdag 21 augusti 2013

Galet med energi

Som jag har sagt tidigare så har jag aldrig varit en person som varit intresserad av träning eller ens hälsa för den delen. Jag har alltid varit väldigt smal vilket väl dumt nog lett till att man har brytt sig ännu mindre. Träning och rätt kost är ju inte bara som alla vet bra för figuren utan också för välmåendet.

Droppen blev ändå till sist nu när jag kommit upp lite i åren och vågen inte verkar vilja vara snäll mot mig längre. Jag har verkligen ställt in mig denna gång och det känns så rätt. Har inget sötsug överhuvudtaget. Jag brukar lösa det mesta om jag bara har tillräckligt med motivation och denna gång känns det som att jag har det.

Jag har kommit igång med löpningen och det går riktigt bra. Har aldrig haft så bra kondis i hela mitt liv. Dessutom har jag börjat med bra kost och införskaffat denna bok som jag verkligen rekommenderar. Det är lätta och bra rätter. Inga krångliga eller skumma som det är i många andra hälsosamma kokböcker. En bra variation av kött, fågel, fisk, såser, desserter, smoothies mm.


Jag vet inte om det är att jag kommit igång med detta hälsosamma levende eller att allt kommit igång efter sommaren men jag mår riktigt bra och har en sådan otrolig energi. Något som ju behövs om man ska uppnå sina mål. Dessutom går hälsa, skönhet och mode lite hand i hand!

6 kommentarer:

 1. härligt med sådan motivation och träningsglädje! :D

  SvaraRadera
 2. Åh vad härligt att det går så bra för dig :D

  SvaraRadera
 3. Delta gärna i min tävling :)
  http://tjurens.blogg.se/2013/august/lanktavling-tatuering-2.html#comment

  SvaraRadera
 4. det sista är så sant!! :)

  sv: tack så mycket! :)

  SvaraRadera

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...