torsdag 22 augusti 2013

I skönhetsdjungeln

Som ni vet så har jag alltid haft lite problemhy. Därför har jag varit glad att mitt hår alltid varit så fint, har ofta fått beröm från frisörer och andra. Men nu vet jag inte vad som har hänt? Känns torrare än vanligt. Jag har funderat på balsammetoden som är så populär hos bloggare men känns lagom kul att gå runt med fett hår i flera veckor innan det vänjer sig.

Tänkte prova några andra alternativ föst. Har fastnat på eleven.se och då menar jag verkligen fastnat. Vilket utbud! Och jag vill ha allt! Men nu fokuserar jag på hårvård. En bättre inpackning än den jag har är det som står först på schemat.

Denna lät inte fel:

Shine boost! "Fungerar som läppglans för ditt hår och gör det silkeslent" Anti-aging för håret, why not? Till er som är yngre än mig kan jag bara säga att ju äldre man blir desto mer måste man ta hand om sig och det gäller verkligen ALLT!

Finns mycket att välja på. Här är något annat jag fastnade på. "Direkt efter behandlingen känns håret mjukare och slätare samt har märkbart mindre kluvna hårtoppar" Inte helt fel! Kluvna hårtoppar märkts ju så uppenbart när man har så här långt hår som jag.


Något annat jag blev grymt sugen på är denna plattång (vilket kanske inte är det bästa för torrt hår men det finns ju faktiskt bra värmeprodukter). Hur fin är den inte? Inte för att det är något man kanske har liggandes framme men allt blir roligare i rosa metallic. Dessutom går en del av pengarna till Rosa bandet för forskning kring bröstcancer.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...