söndag 1 september 2013

Inventering, Smile och planering


Hoppas ni har haft en trevlig helg! Min har varit lugn men väldigt bra. Nu är det snart ny vecka och nya möjligheter som jag brukar säga ;-)

Det jag ska pyssla med:

  • Inventera det lager jag har kvar från webshopen. Det är inte mycket men tar lite tid att bli av med det när man säljer styckvis (visserligen har jag inte lagt någon större fokus på det under sommaren heller). I vilket fall ska jag förmodligen sälja av allt till en kvinna som har en butik.
  • Börja skriva på nya artikeln för Smile Magazine. Pratade ju om att nästa nummer har ett tema som jag kom på en bra idé för gällande mode.
  • Det kommer att bli en hel del planering kring flera olika saker. Känner för att verkligen styra upp saker och ting.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...