måndag 2 september 2013

Vintagemässa

Min far bad mig att messa över de helger som är jag uppbokad framöver, eftersom vi ska försöka träffas tillsammans med mina bröder. Jag tänkte att det ju faktiskt inte är så många. Kanske bara är 3-4 stycken de närmsta två månaderna. Men det plockar fort på, speciellt om man börjar googla lite. Jag kom på att jag gärna vill gå på en vintagemässa och hittade att Stockholm har en 28-29:e september. Måste jag gå på! Jag har ingen jätte kunskap om vintage men tycker att det är riktigt intressant så vill lära mig mer.

Sen håller jag ju på att skriva en artikel i ämnet och får hjälp av en kvinna som är stylist i Stockholm så detta vore klockrent att gå på.
Artikeln blir skjuten lite eftersom jag har andra ämnen som kommer att passa bättre in i de teman som Smile Magazine kommer att ha framöver. Men det gör inget! Då har jag tid för lite mer research.

Här kan ni läsa mer om ni är intresserade: http://bakatframat.se/vintagemassan

Film från tidigare mässa:

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...