tisdag 22 oktober 2013

Afternoon tea med Emma Wiklund

Jag har alltid sagt att jag vill bo i Stockholm för det finns så mycket kul där, många skojiga event osv men sen ibland kan jag undra om jag verkligen skulle ha tid att gå på mer än jag redan gör idag.

Det händer faktiskt en hel del kul här nere också. Har precis anmält mig till tjejkväll med Emma Wiklund och Afternoon tea. Emma föreläser under ämnet "Att starta eget och utmana sig själv" Intressant!

Eventet hålls i samarbete med Almi och EY.

Datum & tid: Torsdag den 14 november, kl 18.00 - 21.00

Plats: Grand Hotel och Jönköpings Teater, vid Hovrättstorget i Jönköping

Kostnad: 100 kr inkl moms. Betalas kontant vid entrén. Afternoon Tea ingår.

ANMÄLAN: Görs senast den 4 nov till Camilla Almgren på EY via e-post camilla.almgren@se.ey.com eller tel 036-30 10 00. Ange om du önskar kaffe eller te samt ev specialkost.

OBS! Begränsat antal platser - först till kvarn gäller.
Något annat som är bra med Jönköping är att det ligger mitt emellan. Det händer mycket kul i Göteborg också men ska man ta sig dit från Stockholm så är det en bra bit. Härifrån kan man köra både till Stockholm, Göteborg och Malmö över dagen utan att det blir för jobbigt. Men jag ska absolut bo i huvudstaden någon gång i livet. När jag känner att jag inte får ut så mycket mer här exempelvis.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...