måndag 21 oktober 2013

Klä dig för glöggpartyn, jul och nyår

Nu ligger mitt andra kurstillfälle för Medborgarskolan uppe. Jag måste också be om ursäkt. Jag såg nu att de lagt en kostnad på det första tillfället. Jag blev väldigt förvånad när jag först såg att den var kostnadsfri, prissättningen är inget som jag är inblandad i. Men förmodligen var alltså detta ett fel, den kostar 350:-

Vid andra kurstillfället så kommer jag prata om festklädsel för exempelvis lucia, glöggmingel, jul och nyår.


Det blir bara två kurstillfällen detta år. Lite tajt att klämma in något mer innan julen. Däremot har vi massa idéer för olika upplägg till nästa år. Sitter faktiskt och spånar lite mer just nu också..

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...