tisdag 1 oktober 2013

Egetföretag-mässa

Berättade ju igår att jag ska till Stockholm i helgen på möte med företaget som jag ska hjälpa med ett event. Tänkte att det kunde vara kul att göra något mer när man ändå åker dit på en helg. Funderade först på att besöka lite vintagebutiker för att göra research för en artikel men nu såg jag ju att Sveriges största egetföretag-mässa går av stapeln nu 3-5:e oktober. http://egetforetag.se


Eller ja egentligen visste jag redan om mässan. Jag tror det var Almi här i stan som skulle anordna bussresa men det var på fredagen och svårt för mig att åka då.

Har anmält mig till några seminarier också.


Tycker det ska bli speciellt kul med den första. Den hålls av Sophia Sundberg som har skrivit en twitterbok. Jag följer henne på twitter och hon verkar vara en härlig person.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...