onsdag 2 oktober 2013

Hunkydory

Vissa butiker/nätbutiker är riktigt bra på att styla sina plagg så att man blir grymt sugen på att shoppa medans man nästan tycker att vissa andra borde skippa inspirationsoutfits helt och kanske bara visa plaggen. Tänkte visa er några bra och dåliga exempel framöver. Hunkydory är ett riktigt bra exempel och deras shoppa looken. Jag blir inspirerad av att handla deras kläder som dessutom är min stil.

Jag vill se ut så här, helt perfekta höstfärger. Hur läckra är inte brallorna? Kavajen är också av en riktigt fin modell.

Jag blir till och med sugen på den trendiga oversize-kappan trots att det inte alls känns som jag. Men de flesta plagg går faktiskt att få till sin egna stil om man bara stylar dem rätt.


Den här jackan är nästan to-die-for. Grym söt! Gillar verkligen den kortare modellen även om jag som lång egentligen skulle ha en längre variant men nu är inte längden något problem för mig, därför spelar det ingen roll.

2 kommentarer:

  1. Jag håller med dig!! Jag ville ha allt det där, och jag är rätt säker att det beror på den snygga stylingen. :)

    sv: Tack så mycket! :D

    SvaraRadera
  2. Riktigt snygga outfits alla tre! :-D

    SvaraRadera

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...