torsdag 3 oktober 2013

Livet är härligt!

Måste säga att livet känns riktigt bra just nu. Har börjat få en massa roliga uppdrag, har träffat mängder med underbara människor på sistone och har blivit överröst med komplimanger. Livet går i den riktning jag vill men handlar knappast om tur, utan om riktigt hårt slit.

Jag tror att allas drömmar kan bli verklighet bara man ger sig fan på det!

Bildkälla

8 kommentarer:

 1. Bilden är så sann! Fast man tänker inte så...

  Svar: Saken är den att jag har inte köpt programmet vad jag vet. Jag laddade ner det, men köpte det inte. Antar att det var gratis. Och jag har inget nummer, ingen produktnyckel. Det finns ett nummer under datorn, men den funkar inte... och jag vet inte vart jag laddade ner det ifrån. Har haft det i 1 1/2 år och det har aldrig varit några problem förut...

  SvaraRadera
 2. SV: Visst är hon? Dock är den inte klar än, kommer lägga ut en bild då den är helt färdig :)

  SvaraRadera
 3. Sv; Visst är den helt underbar! :D

  SvaraRadera
 4. så härligt när livet går i rätt riktning och man kämpar på!

  sv: åh tack :)
  kramis♥

  SvaraRadera
 5. sv: haha ja, synd att det inte var hemma hos mig istället... :D

  SvaraRadera
 6. Absolut, det går om man vill :)

  SvaraRadera

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...