lördag 5 oktober 2013

Mässdag

Det har varit en bra mässdag men själva mässan med montrarna var väl sådär. Det var inte mycket som jag kände att jag fick ut något av. Jag har ju ändå drivit företag ett tag så jag vet hur mycket fungerar. Men seminarierna var riktigt bra och inspirerade. Var ju som sagt på en om twitter, sen var det om sociala medier mer allmänt och sedan var det en med kvinnor som är företagare och berättade hur de har gjort. I övrigt så träffade jag en massa intressanta människor.

Förresten så vet ni väl att det är stor skillnad på att vara företagare och entreprenör. Starta företag kan alla göra men en entreprenör är i mina ögon en riktigt driven, kreativ och idérik person som har en massa visioner och drömmar.
1 kommentar:

  1. Jag har eget företag detta året, tyvärr har inte min grupp kommit på någon bra ide haha :(

    SvaraRadera

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...