söndag 6 oktober 2013

Möte med eventkund

Idag har jag haft möte med det företag som vill ha min hjälp med ett event. Det är en hudsalong som ligger på Kungsholmen i Stockholm. Jag har presenterat mina idéer och visat ett första utkast av en handlingsplan som jag tagit fram. Vi spånade också en hel del tillsammans. Tror att det kommer att bli riktigt bra.

Vi ska exempelvis göra om ett av behandlingsrummen till en bar, mer säger jag inte... än... ;-)


Nu är jag hemma igen och har en del saker att fixa med innan jag kan avsluta jobbhelgen och börja med en ny jobbvecka. Ska sammanställa vad vi pratade om idag till salongen men sen måste jag även skicka över lite idéer för min första kurs till Medborgarskolan.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...