onsdag 30 oktober 2013

Nytt namn

Som ni säkert har märkt så har jag bytt namn på bloggen. Jag kände inte riktigt att Accessoera Mera passade in längre. Jag har alltid gillat just accessoarer eftersom det enkelt kan förvandla en outfit, det går snabbt att klä upp sig/ner sig med det och det kan verkligen framhäva ens stil. Därför valde jag detta namn för 3 år sedan. Det har hänt otroligt mycket sen dess!

 • Jag har drivit en webshop
 • Jag har utbildat mig till stylist och modekonsult
 • Jag började utföra olika stylingtjänster
 • Jag kom i kontakt med Mikael och började driva Modekampanj tillsammans med honom
 • Jag har kommit i kontakt med en massa otroliga människor och fått nya vänner för livet
 • Jag har börjat skriva för två tidningar plus en del andra krönikor
 • Jag har börjat jobba med event på professionell nivå
 • Jag har börjat föreläsa om mode och styling samt blivit kursledare inom detta
Jag har ett tag kallat mig StylingAnna både på Twitter, Instagram och i forumet. Därför kände jag att det blir passande även för bloggen. Som ni säkert också har märkt så har bloggen blivit mer än blogg. I fälten ovan hittar ni allt om vad jag gör. Mina stylingtjänster, min portfolio, event, sådant som jag skrivit, mina föreläsningar och jag har även lagt till en sida med olika medier som jag varit med i. En sida om mig helt enkelt!

Men var inte oroliga! Detta ändrar inget. Jag kommer att blogga vidare precis som vanligt, kanske ännu bättre ;-)

Ps: Jag har också en ny mailadress: anna@stylinganna.se men accessoeramera@gmail.com fungerar fortfarande. Sen har jag ju också anna@modekampanj.com i ärenden som rör Modekampanj

3 kommentarer:

 1. Roligt med lite förändring och låter som en bra ide att ha samma användarnamn på sociala medier :)

  SvaraRadera
 2. Vilket grymt liv du har haft än så länge, och bättre kommer det nog bli! Så roligt när det går bra för andra! :D

  SvaraRadera

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...